Aanmelden & nomineren

Visiedocument opstellen

Deadline 24 september 2018

Beoordeling door jury

Week 39

Vaststellen top 5

Week 39

Presentaties tijdens UVHJ

9 oktober 2018

Bekendmaking winnaar UVHJ

9 oktober 2018

Inschrijving 2018 gesloten

U kunt zich helaas niet meer inschrijven. Wilt u meer informatie over Uitzendondernemer van het jaar? Stuur dan een mail via info@uitzendondernemervanhetjaar.nl.

What’s in it for me? Waarom moet een uitzendondernemer zich aanmelden?

1. Geldprijs

Eindig je bij de beste 3 dan win je een geldprijs: € 15.000,-; nummer 2 krijgt € 7.500,- en nummer 3 € 2.500,-.

2. Deelname zorgt voor positieve publiciteit en meer omzet!

Het uitdragen van de nominatie richting klanten, relaties en medewerkers, wordt door hen geintepreteerd als dat je goed in je vak bent en je duidelijk onderscheid ten opzichte van andere uitzendondernemers. Het uitdragen van de nominatie zorgt voor positieve publiciteit en dit kan helpen bij het binnen halen van nieuwe klanten. De nominatie kan je zien als een keurmerk en zorgt daarmee voor meer omzet.

3. Het winnen van de titel (of eindigen in de top 3) heeft nog meer effect

Het voorgaande effect wordt nog eens versterkt indien de titel gewonnen wordt of indien men eindigt in de top 3. Het winnen van de titel (of een plek bij de beste 3) levert veel positieve publiciteit op (bijvoorbeeld in vakmedia, lokale, regionale en landelijke media) en zal zeker een aantrekkingskracht hebben op nieuwe klanten.

4. Feedback van professionals

Door deel te nemen aan de verkiezing krijg je feedback op jouw visie, stategie en prestaties van de vakjury met daarin professionals. Deze feedback kan je gebruiken om je verder te ontwikkelen en om jouw visie en strategie verder aan te scherpen.

5. Versterken van netwerk

De genomineerden worden uitgenodigd voor het finale-evenement. Daar is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Zo versterk je jouw netwerk en kan je ervaringen met andere uitzendondernemers uitwisselen.

6. Inspiratie

De verkiezing biedt de genomineerden volop inspiratie. Enerzijds door de visie van andere genomineerden en anderzijds ontvang je als deelnemer helder inzicht in wat er in de markt leeft; wat de laatste ontwikkelingen en actuele trends zijn.

7. Waardering

Voor medewerkers die hun directeur nomineren is de nominatie een mooi middel om te laten weten dat je jouw directeur waardeert. Dit zal zorgen voor een positieve sfeer binnen het bedrijf en de saamhorigheid versterken.